Wie zijn wij?

Even voorstellen: de eventorganisatoren

Hallo daar! Wij zijn Anet en Marjon, twee vrolijke Bosschenaren met een grote liefde voor de stad ’s-Hertogenbosch én de magie van Kerstmis. Hieronder lees je meer over wie we zijn.

Anet
– Een echte Brabantse, geboren en getogen in het Maaskantje.

– Familiemens, trotse moeder van Isabelle.

Marjon
– Een Friezin met een passie voor fotografie.
– Gelukkige moeder van Hidde, Silke en Melle.

Melle en Isabelle zijn niet alleen klasgenoten, maar ook de inspiratie achter dit kerstavontuur. We geloven in mensen verbinden, in beweging komen en gezelligheid creëren. En wat is er nu gezelliger dan Kerstmis? Onze liefde voor de stad ’s-Hertogenbosch en de betovering van kerst hebben ons samengebracht om dit evenement te organiseren.

We kunnen niet wachten om onze magische Kerststallenroute met jullie te delen. We wensen iedereen veel wandel- en kerstplezier toe!

Jacques van der Miessen draagt het stokje over
We vinden het een grote eer om de organisatie van Kerststallen Den Bosch over te nemen van de geweldige Jacques van der Miessen. Jacques heeft dit evenement vanaf 2008 met toewijding en passie georganiseerd vanaf 2008. Gelukkig blijft hij als voorzitter actief betrokken bij Kerststallen Den Bosch.

We kijken uit naar de organisatie van deze vernieuwde editie waarin we samen met alle wandelaars de magie van Kerstmis vieren in onze prachtige stad!