Onze Partners Editie 2024

Samenwerking met Bij Katrien, Parochie Maria en KC Het Stadshart

We zijn trots op onze samenwerking met drie bijzondere partners: Bij Katrien, Parochie Maria en KC Het Stadshart. Samen zetten we ons in om de magie van Kerstmis te verspreiden en de harten van Bosschenaren te verwarmen.

Bij Katrien – de bruisende huiskamer van de binnenstad waar mensen samenkomen om te genieten van gezelligheid en inspiratie.

Zij delen onze passie voor het verenigen van de Bossche gemeenschap. Samen zorgen we voor een betoverende kerstsfeer in de binnenstad!

Parochie Maria – een baken van spiritualiteit en gemeenschap in onze stad. Zij helpen ons ook om de betekenis van Kerstmis in Den Bosch te vieren en met elkaar te delen.

Deze samenwerking verbindt ons met traditie en geloof.

Kindcentrum Het Stadshart – Hier kunnen kinderen waarde(n)vol leren, spelen en ontwikkelen in verbinding met de omgeving: de bruisende binnenstad en de natuur.

Wij nemen samen met het team van Het Stadshart de kinderen mee op een mooi, magisch Kerstavontuur.

Nog meer partners – Deze partners willen we tevens bedanken, want zij hebben Kerststallen Den Bosch mede mogelijk gemaakt: Gemeente ’s-Hertogenbosch, Hout-doe, Stichting Leyefonds, Stichting 1184, Carla van der Meer (Poppekins.nl / Poppekins.etsy.com), EKOPLAZA en Van Neynsel Antoniegaarde.

Feestelijke opening op zondag 15 december 2024

Op zondag 15 december 2024 van 17.00-20.00 uur ben je van harte welkom bij de feestelijke opening van deze 17e editie van de Kerststallenroute in de pastorie van de Sint-Cathrien aan het Kruisbroedershof. De warme chocolademelk en glühwein staan klaar!

We zijn vereerd dat pastoor Paul Janssen de deuren van zijn huis voor ons opent.

In de Sint-Cathrien zijn ook een aantal prachtige Kerststallen te bewonderen. Een mooie gelegenheid om met elkaar de kerstgedachte te vieren en het religieus erfgoed van ’s-Hertogenbosch te ontdekken.

Onze Sponsors

Nog meer Partners – Deze partners willen we tevens bedanken…
Gemeente ‘s-Hertogenbosch met Wijkbudget
Leyefonds
Stichting 1184
Carla van der Meer (Poppekins.com / Poppekins.etsy.com
– Van Neynsel Antoniegaarde
– Hout-Doe
– Ekoplaza
– Tum Tum Snoeperij Snoepwinkel
– Bakkerij Royal
– ⁠Aaf Conceptstore
– Lidl
– Albert Heijn
– Jumbo
– Graven van Leuven
– Terra Rosa LIFESTYLE & MORE