Letterspeurtocht

Speur mee met de spannende Letterspeurtocht!

Tijdens onze betoverende Kerststallenroute in Den Bosch hebben we een speciale activiteit voor jonge avonturiers. Kinderen kunnen deelnemen aan een spannende letterjacht die hen leidt naar de oplossing. Ze maken kans om een fantastische prijs te winnen!

Hoe werkt het?

1. Terwijl je de prachtige Kerststallen bewondert en de sfeervolle straten van Den Bosch verkent, houd je je ogen open voor verstopte letters. De adressen waar de letters te vinden zijn, zijn te vinden op de routekaart.

2. Schrijf alle letters op die je onderweg tegenkomt. Tip: neem pen en papier mee! Je kunt ook je mobieltje gebruiken en de letters digitaal verzamelen.

3. Combineer alle letters om achter de oplossing te komen. Wat is het juiste antwoord op de vraag?

4. Stuur je antwoord per e-mail naar Info@KerststallenDenBosch.nl.

5. Maak kans op een geweldige prijs! De hoofdprijs is het Keezen bordspel voor vier personen. Deze prijs wordt aangeboden door Hout-doe aan de Minderbroedersstraat 27 in ’s-Hertogenbosch.

Deze Letterspeurtocht voegt nog meer (familie)plezier toe aan jullie magische Kerststallenroute door Den Bosch. Veel succes met speuren!

Spelregels:

De winnaars ontvangen vóór maandag 21 januari 2024 per e-mail en/of Whats App bericht dat ze hebben gewonnen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.